Русия е готова да отговори, ако правителството на Великобритания реши

...
Русия е готова да отговори, ако правителството на Великобритания реши
Коментари Харесай

Лавров с предупреждение към Лондон

Русия е подготвена да отговори, в случай че държавното управление на Англия реши да й наложи нови наказания. За това предизвести съветският външен министър Сергей Лавров, представен от TeleTrader.

Ако този закон влезе в действие, не се колебая, че нашият парламент ще има всички учредения и като цяло ще е належащо ние също да приемем сходен закон против тези, които се пробват да градят кариера и да натрупат рейтинг и известност по пътя на русофобията, съобщи той на конференция в Москва.

Дипломатът означи, че Русия се надява други западни страни да не поддържат опитите на Обединеното кралство да стартира нова вълна от " антируски наказания ".

Припомняме, преди дни Англия одобри закон за по-широки наказания против Русия.

Обединеното кралство към този момент може да постанова наказания на съветския бизнес, както и на лица от необятен кръг стопански и стратегически значими браншове, от химическата, отбранителната и нефтено-газовата промишленост, от региона на осведомителните и информационни технологии и в региона на финансовите услуги.

От английското държавно управление предизвестиха, че отсега нататък наказателните ограничения може да обиден освен тези, които са директно свързани с дестабилизирането на Украйна, само че и всяка съветска държавна институция или бизнес от стратегическо значение за съветските управляващи, за техните притежатели и ръководители.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР