Русия активизира интегрирането на своите самолети A-50 Airborne Warning and

...
Русия активизира интегрирането на своите самолети A-50 Airborne Warning and
Коментари Харесай

Русия се тревожи за бъдещите доставки на F-16 за Украйна и вече се подготвя за това – разузнаването на Обединеното кралство

Русия засилва консолидираното на своите самолети A-50 Airborne Warning and Control System (AWACS) и системите за противовъздушна защита S-400 на фона на опасения по отношение на бъдещите доставки на западни бойни самолети за Украйна.

Източник: Преглед на Министерството на защитата на Обединеното кралство в Twitter от 17 ноември, както се оповестява от European Pravda

Подробности: Анализаторите споделят, че Русия евентуално е почнала да употребява аероплан A-50 AWACS за идентифициране на цели над Украйна за своята система за противовъздушна защита с огромен обхват SA-21 (S-400) за първи път. Това добавя главната задача на A-50 да координира изтребителите.

Съобщава се, че A-50 може да употребява своя радар за разкриване на противникови самолети на огромни дистанции заради височината си.

Анализаторите считат, че Русия избърза с консолидираното на A-50 и S-400 частично заради угриженост по отношение на вероятността Украйна да разположи доставени от Запада бойни самолети.

Докладът допуска, че Русия може да поеме по-голям риск и да разположи A-50 по-близо до контактната линия, с цел да употребява дейно новата си роля.

История: По-рано Министерството на защитата на Обединеното кралство заяви, че Русия евентуално ще би трябвало да преразпредели своята стратегическа противовъздушна защита активи и да отслаби своята противовъздушна защита другаде, откакто загуби няколко системи S-400.

НАГОРЕ или станете !

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР