Русенската фирма HPC2 разраства своята база десет години и вече

...
Русенската фирма HPC2 разраства своята база десет години и вече
Коментари Харесай

MaxCloudON навлиза на масовият пазар за наети сървъри

Русенската компания HPC2 разраства своята база 10 години и към този момент отваря порти и за необятната аудитория с марката си MaxCloudON

MaxCloudON дава за отдалечено прилагане, на налични цени, които клиентите им могат да употребяват за тежки компютърни калкулации, фотограметрия, рендиране, симулации, създаване на изкуствен интелект или като централен сървър за дистрибуция на виртуални машини, за служащите на компанията на клиента. Според условията на клиента, при избрани условия сървърите могат да бъдат употребявани и с друго предопределение.

Сървърите, които MaxCloudON предлага са основани, както на бюджетни решения, основани на Intel Xeon процесори, по този начин и по-висок клас - AMD Epyc сървъри с до 256 изчислителни влакна подобаващи за корпоративни клиенти.

С ясната и транспарантна ценова политика на предплащане, компанията може да задоволи, както хора работещи на свободна процедура, по този начин и огромни организации.

Фирмата предлага тестов сървър на всеки новорегистриран и доказан клиент, който може за 48 часа да тества услугите на MaxCloudON изцяло гратис.

Дата центърът на MaxCloudON е създаден по този начин, че когато и да е да има задоволително изстудяване и електричество, с цел да подсигури оптимална работа на своите сървъри, макар огромната топлота, която генерира продължителното натоварване от този тип действия.

Каква е разликата сред наети сървъри, споделен хостинг или VPS и уеб хостинг?

Това са разнообразни типове абонаменти проекти.

При имате повече от един клиент (наемател) на сървър, което ги прави по-евтини, само че основава проблеми със “шумни съседи”, които могат да натоварят сървърът дотам, че Вие да не можете да го употребявате в даден миг.

При наетите сървъри имате единствено един наемател на сървър, който има достъп до 100% от ресурсите на този сървър, както и по-голям достъп до главните му функционалности, което води да нараснала сигурност, успеваемост и непоклатимост.

Уеб хостинг е едно от приложенията, за които могат да се употребяват сървърите, които са взети чартърен на база един от горепосочените абонаментни проекти.

За какво могат да се употребяват наетите сървърите от MaxCloudON?

Малко по-подробно пояснение, за два от методите за прилагане, на наетите сървъри.

Рендиране

Един от методите, по който можете да ползвате наетите сървъри е рендиране. Сървърите на MaxCloudON основани на имат впечатляващият резултат от 78 654 на Cinebench R23, което го прави 2.6 пъти по-ефективни от най-бързият, все още, комерсиален процесор Intel i9-12900 KS с резултат 29497. Както знаем, този тест употребява тъкмо рендирането на фотореалистична сцена, като развой за натоварване и тестване на системата и пресмята резултатът на база скоростта, с която тя се оправи с тази задача. Ако вашата компания се занимава със основаването на 3D дизайн или анимация, Вие можете да свържете няколко сървъра и да си извършите “Облачна Рендер Ферма”, което ще Ви излезе доста по-евтино от стандартна “Рендер Ферма”.

Работа в “Облакът”.

Друг вид е цялостна миграция. Ако сте огромна компания знаете, че с времето условията за спомагателни компютри, за новопостъпили чиновници, както и поддръжката на към този момент закупените става много значимо перо във Вашият бюджет. MaxCloudON може да Ви помогне с това. Ви можете да наемете сървър, който може да бъде разграничен на доста дребни компютри благодарение на развой наименуван “Виртуализация”. Така можете да дадете достъп до един подобен “Виртуален компютър” на всеки Ваш чиновник. Този виртуален компютър ще поеме цялото натоварване, което Вашата работа би изисквало, а служителят ще има нужда единствено от устройство способно да поддържа видео потокът към тази Виртуална машина. Така вместо да купувате по-мощни компютри или да надграждате вашите сегашни компютри един път на 2-3 години, можете да удължите живота на към този момент закупените от Вас машини. Освен това не заплащате за поддръжка и електричество за тези мощни машини. Ако се възползвате от услугите на MaxCloudON Вие премахвате първичната инвестиция за закупуване на нови компютри, а плащате единствено месечна такса съгласно Вашия абонаментен проект.

Като бонус за всеки искащ да употребява сървърите на MaxCloudON по този метод те дават и създадена от тях система за наблюдаване на работния развой на служащите, която дава на работодателя опция да преглежда фотоси от екрана на служащия, както и да следи какъв брой време е прекарал той на компютъра си.

Повече за услугите на компанията можете да видите на.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР