Ruse24.bg Не чух нещо ново в речта на президента Румен Радев.

...
Ruse24.bg
Не чух нещо ново в речта на президента Румен Радев.
Коментари Харесай

Караянчева за речта на Радев: Президентът отправя само заплахи, без конкретика

 Ruse24.bg Не чух нещо ново в речта на президента Румен Радев. Думите му не са даже забравено остаряло, а повтаря едно и също. На места имах възприятието, че приказва госпожа Нинова. Това съобщи ръководителят на Народното събрание и народен представител от ГЕРБ Цвета Караянчева в ефира на Нова телевизия във връзка речта на президента от трибуната на Народното събрание през вчерашния ден.

" През последните две години президентът насочва единствено закани, без конкретика. Мислих, че през вчерашния ден като дойде в Народно събрание ще направи положително изявление. Що се отнася до корупцията - тя е публичен проблем и би трябвало да въвлечем в него и хората. Специализираната прокуратура работи, това се видя и случая с КНОПИ. Ако има сигнали Румен Радев - дано ги съобщи ", сподели още тя.

" Управлението се нападна, тъй като е мощно. Дали ГЕРБ ще завоюва или ще загуби изборите - това е тест за всеки един кмет и ще покаже какъв брой добре са се справили самите кметове, освен в София, само че и по места. Да, борбата в София ще бъде тежка, само че дано да забележим какво ще кажат хората ", разяснява тя.

Попитана дали Мая Манолова ще е претендентът на Българска социалистическа партия, Карянчева съобщи, че доколкото знае, Инициативният комитет на някогашния омбудсман не желае поддръжката на алените.

" Не одобрявам това, че тя е един уединен герой за истина и ние, народните представители, сме неприятните ", сподели Караянчева. Председателят на Народно събрание съобщи, че се надява Манолова да не употребява методите от Костинброд на сегашните избори.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР