Русе. Европейски средства има - важно е как се разпределят.

...
Русе. Европейски средства има - важно е как се разпределят.
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Момчил Неков: Средствата от ЕС се усвояват неправомерно

Русе. „ Европейски средства има - значимо е по какъв начин се разпределят. В България, в последните години, няма нито един разбор по какъв начин са разходвани. В момента настояваме за основаването на обща европейска прокуратура - това ще бъде методът да се следи по какъв начин се разпределят европейските средства. За страдание, тъкмо поради нездравословните практики с непозволеното консумиране на дотации, хората не усещат европейските политики на място ”. Това съобщи претендентът за евродепутат от „ Българска социалистическа партия за България " Момчил Неков по време на срещите си в Русенска област - град Сливо поле и Николово, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия .
Той обърна внимание, че 3 милиарда евро годишно влизат в българския бюджет под формата на дотации и попита къде отиват тези пари. „ Вместо да ги получават хората, които действително желаят да развиват бизнес, се усвояват непозволено, за къщи за посетители ", разяснява социалистът.
По тематиката за пчеларството, Неков съобщи: „ Проблемите на българските пчелари пренесох в Екологичен потенциал и в този момент разпоредбите се ползват в целия Европейски Съюз. Забранихме неоникотиодите, които са най-отровни за пчелите. Мерките са написани, в този момент би трябвало да се ползват ".
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР