Румяна Коларова Михаил Мирчев коментираха в сутрешния блок на Нова

...
Румяна Коларова Михаил Мирчев коментираха в сутрешния блок на Нова
Коментари Харесай

Редно ли е президентът да ни говори на Нова година за починали?

Румяна Коларова Михаил Мирчев разясниха в утринния блок на Нова телевизия новогодишната тирада на президента Румен Радев.

Според Коларова президентът е направил реклама на концепциите на Ахмед Доган. Тя съобщи, че началото и края на речта на Радев са безусловно несъответстващи и подсети, че словото е стартирало с умряли, кой и по какъв начин е бил в недостиг

Румяна Коларова допуска, че началникът на кабинета написа речта на президента. Безспорно обаче последната дума я има Румен Радев, изясни тя. Според нея държанието му е безусловно непочтено.

Мирчев обаче съобщи, че е извънредно сюрпризиран от буйния яд към речта на Радев и съобщи, че той нищо изключително и обидно не е споделил.

„ Политиката не е пиар, подсети Румяна Коларова и добави: „ Слабости не се вземат решение по този начин. Трябва да има сериозен законодателен развой, а не да се излиза с недоносчета. Управлението има доста недостатъци, само че е демократично. Не е значимо какво ще кажат хората за едно новогодишно слово, а какво ще кажат май месец “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР