Румен Радев спечели доверието на хората преди 5 години и

...
Румен Радев спечели доверието на хората преди 5 години и
Коментари Харесай

Велислава Дърева: Дълбоко съм убедена, че ние не избираме и не избрахме президент на Крим

Румен Радев завоюва доверието на хората преди 5 години и в този момент това доверие беше препотвърдено, съобщи Велислава Дърева след оповестяването на резултатите от балотажа за президент.

" Радев ги завоюва на първо място със своята почтеност, искреност, с това, че не се прави на това, което не е и на подобен какъвто не е, тъй като Румен Радев е един открит човек и в действителност заслужен президент. Хората незабавно усещат, в случай че някой се пробва да играе някаква непозната роля. За страдание проф. Герджиков се опита да играе непозната роля, която въобще не му отиваше и не беше негова и се чудя за какво се хвана за това хоро ", добави Дърева, предава Българска национална телевизия,

Победата на Радев е с помощта на цялостната му позиция, счита тя. " Защото той сплоти хората, които още предходната година излязоха на улицата и застанаха против корупцията, мафията, паралелната страна, олигархията, задкулисието, което обсеби живота на българския народ в последните 20 години ".

" Не знам какво са си мислили тези политици. Българите бяха редовно плашени - не можело да се гласоподава с тези машини и други машини са се появили, а пък имунизациите били с изминал период. Всички тези маневри целяха хората да не излязат през днешния ден да гласоподават. Но все пак българските жители излязоха, гласоподаваха и избраха своя президент и вицепрезидент ", сподели тя.

По думите ѝ за Радев и Йотова са дали своят вот 99% от членовете на Българска социалистическа партия, хора с леви убеждения, партии на митинга, поддръжници на Политическа партия, гласоподаваха хората от разнообразни възрастови групи.

За връзките с Българска социалистическа партия Дърева счита, че казусът не е на Българска социалистическа партия, а на " нейния довчерашен ръководител, който преди няколко дни си подаде оставката ".

По мотив думите на Радев за Крим, Дърева съобщи: " Дълбоко съм уверена, че ние не избираме и не избрахме президент на Крим, доколкото ми е известно. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР