Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от

...
Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от
Коментари Харесай

Нинова: Радев е прав - Борисов и ГЕРБ системно погазват Конституцията и институциите в България

Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила и Илияна Йотова извършиха президентската институция за тази една година. Впечатляваща интернационална активност във външнополитически проект, като президентът защитаваше националните ползи. Силни, ясни, точни и твърди позиции по вътрешнополитическите въпроси, съсредоточени по основни тематики като корупция, националана сигурност и обществена политика. Двамата извършват твърдо и изрично това, което дадоха обещание в предизборните си платформи. Това е най-силната харектиристика на президентската двойка.

Това сподели в коридорите на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила, която разяснява доклада на президента Радев за първата година от мандата му. "Президентът самичък сподели каво не е съумял да свърши. Не съумя да ни убеди, в това число и нас Българска социалистическа партия, че средствата за превъоръжаване би трябвало да доближат 2% от Брутният вътрешен продукт. Ние сме на друга позиция. Аз съм заявявала това безусловно намерено и честно. Не е съумял да убеди ръководещите за ограниченията за битка с корупцията. Тук сме на една позиция. Относно позцията му за Народното събрание, одобрявам я с горест, само че е вярна. Виждате какво вършат ГЕРБ и Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила. Вчера има избор на съмнение и премиера не идва. Борисов, трети мандат, трансформира Народното събрание в нотариат, който му заверява подписите. От месеци не е идвал на парламентарен надзор. Това е главен проблем на демокрацията и палраментарната република. Това е редовно тъпчене на Конституцията и институциите в България "

"Управляващото болшинство и президентът Румен Радев имат абсюлщтно разнообразни позиции по основни тематики, като да вземем за пример тематиката за битката с корупцията. Той е употребявал израза "разминавания с ръководещите ", само че съгласно мен това е леко изречение. Има противоборство сред ръководещите и президента. Напълно го поддържам и по тематиката за свободата на словото. Извините ме, само че ще дам персонален образец. Тук в Народното събрание беше изпъден ръководителят на най-голямата опозиционна мощ. Това е индикатор, че се погазва правото да се изрича друго мнение. Щом се случва тук в Народното събрание, представете си какво се случва на открито, където други хора не могат да си изразят свободно мнението ", приключи Нинова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР