Румен Радев е дал достатъчно поводи за импийчмънт и няма

...
Румен Радев е дал достатъчно поводи за импийчмънт и няма
Коментари Харесай

Плевнелиев: Основания за импийчмънт има, Радев няма да се успокои, докато не вземе властта

Румен Радев е дал задоволително мотиви за импийчмънт и няма да се успокои, до момента в който не вземе властта. Тези тези отбрани пред Българска национална телевизия президентът на България (2012-2017) Росен Плевнелиев.

“Той и има доста ясна идея по какъв начин да я реализира и няма да се успокои, до момента в който не вземе властта ”, заключи той.

Плевнелиев направи паралел сред плановете на Георги Първанов и евентуалният план на Радев и подсети, че на третата година от мандата си Първанов е обвил придвижването си АБВ. В момента Радев също е на третата година от втория си заключителен мандат.

Плевнелиев обаче акцентира, че Първанов е бил доста по-успешен президент от Радев, който е с към 50% поддръжка сега на оповестяване на плана си. Само няколко месеца по-късно към този момент е с 35%. Радев е на доста по-ниска стартова точка с 35% поддръжка сега.

„ Президентът Радев ще се опита до края на мандата си, а не по средата да разгласи нов план, с който да се асоциира, да държи политическото пространство в България разцепено, разграничено, опълчено едно на друго. Ако някоя партия дръпне по-силно напред – дали е ГЕРБ, дали е Политическа партия, той ги удря и ще ги удря. Целта към края на мандата е да се случи това, което се случи в Гърция, а точно: две социалистически партии – СИРИЗА И ПАСОК, фашистка партия – “Златна зора ”, две комунистически партии. Бидейки в неспособност, тъй като политическото пространство е доста раздробено, показаха господин Ципрас, като един ляв, приветлив, младеж, да бъде водачът, който ще ги сплоти, и господин Ципрас стана министър-председател на Гърция. Годината е 2014 ”, сподели той.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР