Румен Радев беше поканен на новогодишния концерт на Виенската филхармония.

...
Румен Радев беше поканен на новогодишния концерт на Виенската филхармония.
Коментари Харесай

Сложиха Радев в публиката, не гo настаниха при официалните гости на концертa във Виена

Румен Радев беше поканен на новогодишния концерт на Виенската филхармония. Президентът обаче изненадващо не беше на ложите за публични лица, а измежду останалата аудитория.  

Припомняме, че през 2018 година семейство Радеви още веднъж слушаха филхармонията на 1-ви януари. Тогава обаче брачната половинка на президента дефилира със специфична рокля на балкона на така наречен ВИП-гости, въпреки че надали има други в залата. 

Разликата отпреди 4 години е, че тогава поканата към българския държавен глава е отправена от австрийския му сътрудник Александър Ван дер Белен, а за днешното събитие - от канцлера Карл Нехамер.  

Концертът се излъчва по Българска национална телевизия. От държавната телевизия направиха напоителна реклама и при започване на двете елементи на най-голямото музикално събитие на Нова година натрапчиво се повтаряше, че Румен Радев участва в залата и е единственият държавен глава, който е поканен. Концертът в действителност съответства и с визитата на Радев в Австрия, където се срещна с Карл Нехамер, с цел да обсъдят отбраната на външните граници. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР