Румънското студио Interactive Stone обяви, че първата им PC игра

...
Румънското студио Interactive Stone обяви, че първата им PC игра
Коментари Харесай

Grim Dawn излиза през втората част на тази година

Румънското студио Interactive Stone разгласи, че първата им PC игра ще излезе през втората част.
Grim Dawn звучи в действителност забавно. Играта на дребната компания от румънския град Яш е психически трилър, а гледайки няколкото скрийншота, които ни дават ще е много кървава и несъмнено не звучи, като фамилно развлечение.
 Image8  Image9  Image3  Website-Backgrounds-1920x1080-Opener  Website-Backgrounds-1920x1080-Art2_mini  Release-Contact-Form-2-1920x1080_mini-1
„Коледната вечер на 1910. Вие сте роден в Швеция духовник и сте обвинени, че сте умъртвили едно от децата, които ви оказват помощ в църквата. Това ви кара да тръгнете на едно обезверено пътешестване, с цел да докажете своята непорочност. Момчето е било изключително болно, показвайки нечовешко държание, тъй че сте се пробвали да извършите екзорсизъм върху него. Но той се е провалил. Момчето скача от прозореца. Никога не трябва открит мъртвец. Виновен или не, вие се оказвате в клопката на странни феномени, които включват демонично обладаване и божествени привидения. Целта ви е да откриете момчето и да извършите тъй че звукът на гилотината да мине край ушите ви“, гласи анонса на Grim Dawn.

Създателите на играта споделят, че в нея ще се виждат мощни източноевропейски въздействия, забавни загадки и история.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР