Руди Паз е 25-годишен мъж от Лос Анджелис, когото прокурорите

...
Руди Паз е 25-годишен мъж от Лос Анджелис, когото прокурорите
Коментари Харесай

Жертвите на заподозрян блудник на деца се притесняват, че прокуратурата на Лос Анджелис ще го преследва като непълнолетен

Руди Паз е 25-годишен мъж от Лос Анджелис, който прокурорите упрекват в малтретиране на деца на 4-годишна възраст в продължение на години, само че те нямат никакви доказателства, че той е траял насилието след 18-ия си рожден ден. Така че той може да се сблъска с наказване за малолетни, макар че е възрастен.

Това се случи с Хана Тъбс, 26-годишна блудничество с деца и наказан палач, чиято лека присъда се искаше от окръг Лос Анджелис Указанията на окръжния прокурор Джордж Гаскон не включват условието той да се записва като причинител на полово закононарушение.

Жертвите на Паз са били „ подстригвани “ от години, съгласно юрист на две от фамилиите им, Катлийн Кади, и те се появи едвам неотдавна, което докара до ареста му като възрастен.

„ Ако този случай беше в който и да е различен окръг, сигурен съм, че към този момент щеше да бъде в наказателния съд за възрастни “, сподели Кейди пред Fox News Digital. „ Но в окръг Лос Анджелис не е по този начин. Не знаем за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР