Руди Гела е на тайна спявка близо 2 часа с

...
Руди Гела е на тайна спявка близо 2 часа с
Коментари Харесай

Радостин Василев на тайна спявка с Ива Митева

Руди Гела е на загадка спявка близо 2 часа с отцепничката от партията на Дългия „ ИТН “ Ива Митева, написа Lupa.bg. Явно на фона на скандалните записи, пуснати от Радостин Василев в последните дни със запис от съвещанието на националния съвет на „ Продължаваме промяната “, към този момент се готвят нови обединения за възможни следващи предварителни избори.

Василев, който е с защита от страната от четвъртък вечерта поради закани за живота му, както шефът на ДАНС Пламен Тончев го е известил в телефонен диалог, бе засечен на натоварен диалог с някогашната парламентарна шефка.

Сега тя още веднъж е елементарен чиновник на Народното събрание като шеф на правното звено. В понеделник по обяд двамата си чукнаха свиждане на метри от президентството в прочут столичен ресторант. А необикновената спявка продължи дълго – близо 2 часа.

В средите на отцепниците от Има Такъв Народ настойчиво се твърдеше, че някогашният състезателен министър и останалите му близки от придвижването „ Силна България “, което се кани да трансформира в партия дружно с Николай Радулов и Светлин Стоянов, по никакъв начин не мелели с другата секта – „ Заедно “ на Любомир Каримански и Ива Митева поради съешаването на Гела с Политическа партия и Демократична България, подсигурило му депутатското място.

За съпоставяне, „ Заедно “ съумя да завоюва едвам 0,35 от вота на 2 април или малко под 9000 гласа.

Ценното се криело не в този мижав резултат обаче, а в секрети, които Каримански, проваленият претендент за началник на Българска народна банка държал против Политическа партия от времето, когато Има Такъв Народ бе част от четворната коалиция – грижливо събирани и съхранявани поради упоритостта на Петков и Василев да наложат техния претендент за шеф на Банката Андрей Гюров.

Куриозното е, че тъкмо преди 1 година, когато Има Такъв Народ провокира разпада на кабинета „ Петков “, Руди Василев громеше и Дългия, и съответно Митева, че поддържат преврата в страната, както и че тя щяла да е най-мразената фигура в нея, в случай че отново бе оглавила Народно събрание.

„ Аз учредих Има Такъв Народ, създавах структури, бях най-ревностният бранител на Слави Трифонов, най-големият критик на Кирил Петков, само че не мога да предпочета моя водач пред българския народ “, сподели през юни 2022 година Радостин Василев. Впоследствие той стана лидер на листата на Политическа партия в Плевен, само че в този момент е в спор с тях и от през днешния ден публично е самостоятелен народен представител в Народното събрание.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР