Руди Джулиани казва, че разполага с „научно“ доказателство за изборна измама, за да го оневини

...
Руди Джулиани в неделя каза, че разполага с нови научни
Коментари Харесай

Руди Джулиани в неделя каза, че разполага с нови „научни доказателства“, че изборната измама през 2020 г. действително се е случила – и че възнамерява да го използва, за да докаже своята невинен по наказателното дело срещу него в Джорджия. (Вижте клипа по-долу.)

„Има неща, които не представихме тогава [през 2020 г.], защото през следващите няколко години много хора направиха много работа и успяхме да предоставим повече свидетели и това, което бих нарекъл научни доказателства, които са много убедителни“, каза Джулиани, бивш адвокат на бившия президент Доналд Тръмп, който беше обвинен миналата седмица за предполагаем заговор с Тръмп и други съюзници за измамно отмяна резултатите от изборите в променящия се щат Джорджия.

В своето радио шоу WABC Джулиани каза, че случаят зависи от това дали Тръмп наистина вярва, че има „достатъчно основание“ да твърди, че е имало „криви“ избори. „Той вярваше в това и аз вярвах“, каза Джулиани в клип, споделен от Raw Story.

Джулиани, който възнамерява да премести делото във федералния съд, каза, че „научните доказателства“ ще установят, че той е имал основателна причина да се твърди, че изборите са били нагласени и да се предприемат действия.

Очевидната декларация на Джулиани, след като той избълва неоснователни твърдения за корупция при изборите и неуспешно ги оспори в съда, последва съмнителното обещание на Тръмп да представи публично доказателства, че би изчистил собственото си име. По-късно Тръмп отмени пресконференцията.

Финансово затрудненият Джулиани е изправен пред правни предизвикателства на няколко други фронта.

Той е съден от Dominion и Smartmatic за разпространение на B.S. че техните служби за гласуване са манипулирали преброяването през 2020 г. в полза на президента Джо Байдън. Бившият кмет на Ню Йорк също е съден за клевета от двама избирателни служители в Джорджия. (Той вече призна, че е правил неверни и клеветнически изявления за тях, но твърди, че не са причинили щети). И той беше обвинен от бивш служител, че я е принудил да прави секс.

Свързани...

Руди Джулиани отиде в Мар-А-Лаго на унизителна мисия: CNN

Бившият адвокат на Никсън вярва, че Джулиани ще фалира с назначен от съда адвокат

Очаква се Тръмп да бъде арестуван в скандалния затвор в Атланта

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР