Розовият цвят заема специално място в сърцето ми. За мен

...
Розовият цвят заема специално място в сърцето ми. За мен
Коментари Харесай

26 страхотни идеи за розов маникюр

Розовият цвят заема особено място в сърцето ми. За мен той е извор на независимост. Обичам да го нося, защото считам, че по този начин се боря с следващия стандарт, който битува в нашето общество. А и знаем, че всеки цвят има свое значение, и ни въздейства по друг метод. Розовият съчетава силата на аленото и спокойствието на бялото. Колкото по-наситен с е той, толкоз по-енергичен е. Същевременно е лишен от агресивността, която се приписва на аления звук, по тази причина се приема като цвят, носещ равнодушие и позитивизъм.

Розовото се асоциира и с усещане за плашливост и въздейства по-скоро на вътрешния ни свят. Според психолозите, постоянно е желан от по-интровертните хора. Нежен и деликатен, той припомня за ранни пролетни цветя, романтика, обич и другарство. Неслучайно е и един от най - желаните цветове за. 

Той разрешава голям брой тълкования и съществува в толкоз нюанси, че е подходящ за всеки цвят на кожата и формата на нокътните плочки. Важно е да съобразите тена си с нюанса, който избирате, с цел да наподобява добре. По-светлите вариации подхождат повече на светла кожа, а надлежно тъмните и наситени - на по-смугла и матова. А най-хубавото е, че отива на огромна част от цветните . 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР