Розали Петрова смени Андреа в леглото на боксьора Кубрат Пулев.

...
Розали Петрова смени Андреа в леглото на боксьора Кубрат Пулев.
Коментари Харесай

Вижте колко секси е Розали - мацката, която смени Андреа в леглото на Кобрата


Розали Петрова смени Андреа в леглото на боксьора Кубрат Пулев. Кобрата освен е мамел зад тила й певицата, само че даже си е купил апартамент дружно с тайнствената Розали в края на предходната година. Това твърди самата Андреа в пост, които пусна в профила си в обществените мрежи, съпроводен от клише на контракта за покупка.

Преди два дни чалгарката разгласи, че е открила по какъв начин Кубрат редовно й изневерява, след което съобщи, че изрично му бие шута. Вчера певицата разгласява документ, от който се вижда, че Пулев и въпросната Розали купуват апартамент в центъра на София.
От контракта излиза наяве, че Кобрата и изгората му Розали Петрова са притежатели на жилище в чисто нова кооперация. Апартаментът е с повърхност 86 квадрата.

" Много ми е забавно, по какъв начин, до момента в който 5 години ми живееш в къщата, си купуваш парцели с любовниците си ", гневи се Андреа.

България Днес не съумя да се свърже нито с Розали Петрова, нито с Кубрат Пулев до края на публицистичното привършване. Телефоните на двамата даваха свободно през целия ден, но те не отговаряха на тях.

За тайното гадже на Кубрат за момента се знае напълно малко. Розали е съсобственик на организация за недвижими парцели, където държи 50% от дяловете. Капиталът, който е дала за основаването на компанията, е един лев. Толкова е дал и съдружникът й. Фирмата е учредена през 2105 година с два лв. капитал. Няма данни да е развивала сериозна активност. Розали с изключение на притежател се води и шеф. За момента няма известни фотоси на момичето, само че съгласно слуховете става въпрос за брюнетка.

Самата Андреа също настойчиво се пробва да открие любовницата на Пулев и да разбере колкото се може повече за нея. Певицата търси къде ли не палавата Розали, с която Кобрата й кръшка.

Андреа желае да научи по какъв начин една жена би могла да си ляга със съществено привързан мъж. Изпълнителката попита и своите почитатели дали не могат да й оказват помощ с търсеното на Розали, само че не получи особена поддръжка.

" Беше всичко. Сега си просто урок - съобщи метафизичен Андреа по адрес на Кобрата. - Не мога да схвана по какъв начин някой може да споделя толкоз доста неистини и в никакъв случай да не се усеща зле по отношение на това ", прибавя певицата.

Най-добрата другарка на певицата - Моника Валериева, отхвърли да разяснява раздялата сред русокоската и боксьора.

" Не мога да разясня персоналния живот на хората. Особено на най-хубавата ми другарка. Каквото е имала, Андреа го е споделила или ще го каже ", съобщи пред вестника силиконката. Раздялата сред Кобрата и Андреа доближи чак до Англия. Най-тиражираният вестник на Острова " Сън " разгласява огромен материал, отдаден на краха на връзката на двойката. " Бившата половинка на Пулев го упрекна в изневери и неистини ", е заглавието на дописката, в която Андреа е оповестена за сексбомба.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР