Рой Кийн не пести думите си и удряше слабо представящите

...
Рой Кийн не пести думите си и удряше слабо представящите
Коментари Харесай

Посланието на Рой Кийн до трима от предшествениците на Ерик тен Хаг в Манчестър Юнайтед показва как възгледът се е променил

Рой Кийн не пести думите си и удряше едва представящите се звезди на Манчестър Юнайтед през по-голямата част от десетилетие.

Неговата някогашна страна продължава да не дава задоволително и ирландецът, който водеше Червените дяволи по време на цялостна с титли епоха, продължава да трансферира виновността за това на вратата на играчите. Съвременната игра постоянно кара мениджърът да заплаща цената - и Юнайтед потвърди това.

Хора като Люк Шоу и Маркъс Рашфорд останаха в клуба, до момента в който йерархията уволни Луис ван Гаал, Жозе Моуриньо и Оле Гунар Солскяер. Сега Ерик загар Хаг е индивидът под обстрел, до момента в който Юнайтед претърпява един от най-лошите си сезони от 30 години.

Холандецът се бори да надгради своя впечатляващ начален сезон, в който постави завършек на сушата на клуба с трофеите. Това високо равнище обаче не продължи дълго и към този момент се приказва, че му е показана вратата в Манчестър с рецензиите към стила му на игра.

Кийн, за разлика от преди, се е насочил към мениджъра, което единствено по себе си може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР