Рой Джоунс-младши заплаши да се откаже от демонстративния мач срещу

...
Рой Джоунс-младши заплаши да се откаже от демонстративния мач срещу
Коментари Харесай

Шок за феновете! Мачът между Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши е пред провал

Рой Джоунс-младши заплаши да се откаже от демонстративния мач против Майк Тайсън, откакто дуелът беше отсрочен, заяви boec.bg.

Двете митове имат съглашение за 8-рундов конфликт, който в началото беше разгласен за 12 септември, само че беше изместен за 28 ноември по избор на един от главните спонсори и собственик на правата за платено лъчение Triller. Решението беше взето предвид на опцията за новата дата да се продават и билети за почитатели в залата, което нямаше да се случи през септември.

Джоунс обаче остана отчаян от смяната и съобщи, че това може да му донесе съществени финансови загуби.

“За мен това е въпрос по-скоро да го създадем допустимо най-скоро, тъй като съм съсредоточен и би трябвало да запазя това. А в този момент трябваше да отложа други неща, обърка ми календара. Това е най-големият проблем. Вече не съм боксьор на цялостно работно време, имам други занимания, от които си изкарвам парите, и в случай че не мога да ги върша - би трябвало да бъда обезщетен за това, тъй като се трансформира цялата скица. Това е неприемливо”, изясни Рой Джоунс-младши.

51-годишният американец добави още, че юристите му към този момент са се заели със случая и той може да се откаже от присъединяване в чаканото с голям интерес шоу, в случай че не се стигне до решение.

“Опитваме се да намерим метод, юристите ми приказват с техните, търсят дружно по-добро решение на обстановката по този начин, че да бъда обезщетен. Ако не стигнат до решение, аз се отхвърлям. Защо да трансформирам датата и да прецаквам цялата си година, откакто към този момент сме се разбрали за 12 септември?”, запита той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР