Роузи Хънтингтън-Уайтли е сред красавиците, които не се появяват много често

...
Роузи Хънтингтън-Уайтли е сред красавиците, които не се появяват много често
Коментари Харесай

Голото селфи на Роузи Хънтингтън-Уайтли

Роузи Хънтингтън-Уайтли е измежду хубавиците, които не се появяват много често под светлините на прожекторите, само че постоянно, когато я забележим, тя си е все по този начин съвършена. Любимата на Джейсън Стейтъм обича да споделя моменти от живота им в обществените мрежи. И както всичко ни наподобява стилно и обрано, по този начин понякога ни изненадва с следващата провокация.
 Роузи Хънтингтън-Уайтли, грижата за здравето и хубостта й и кое счита за свое проклинание
Проклятието на Роузи Хънтингтън-Уайтли

Моделът разкрива тайните си

Този път Роузи разгласява поредност от фрагменти от тридневния си престой в Лос Анджелис. И както стартира с черно-бяла фотография на къща на върха на рид, по този начин по-късно вниманието ни е привлечено от нейно селфи, на което е без никакви облекла, само че ловко е прикрила това, което не би трябвало да се вижда.

Няма по какъв начин да не видим обаче съвършено поддържаното й тяло, което несъмнено не е за криене. Изглежда голото селфи е снимано след масаж или разкрасителна процедура, на която Хънтънгтън-Уайтли се е подложила.

И до момента в който някои от нейните над 19 милиона почитатели в Instagram не престават да не схващат за какво би трябвало да се снима гола, други искрено завиждат на Джейсън Стейтъм, а трети просто желаят да наподобяват толкоз добре, колкото нея, както и да имат самочувствието да го показват на всички.
 Роузи Хънтингтън-Уайтли, Исабела и с какво се похвали моделът
Как наподобява Роузи Хънтингтън-Уайтли след раждането

Отново в топ форма

Красавицата, която като се изключи че е модел, има и своя марка за натурални козметични артикули, неотдавна разкри, че за нея красотата идва от вътре и с цел да изглеждаш добре би трябвало да си в мир със себе си, да обичаш и да бъдеш обичан. Е, явно тя е съумяла да реализира всичко това.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР