ротестиращи се събраха днес пред сградата на 2-ро Районно управление

...
ротестиращи се събраха днес пред сградата на 2-ро Районно управление
Коментари Харесай

Протестиращи се събраха пред 2-ро РПУ, искат си отнетите вещи от Орлов мост

ротестиращи се събраха през днешния ден пред постройката на 2-ро Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи в София в акция под надпис "Нека дружно да си вземем движимостите, които бяха отнесени от окупационния лагер ".

Няколкоседмичната обсада на Орлов мост беше прекъсната от полицията на 3 септември. Тогава за повторно от началото на недоволството бяха конфискувани палатки от силите на реда.

Протестиращите са създали лист на предметите, които имат да получават и ще отидат с юристите си, сподели един от тях - Иван Калчев, представен от.

"Този път за разлика от първия, когато отидоха в лагера споделиха, че преди да вървим в пожарната, където са складирани нещата, би трябвало да минем през стола, където ще ни дават някакви документи, евентуално всеки да си заявява какво е негово, тъй че да имаме някакъв лист. Този път ще отидем проведено, тъй че да можем и да снимаме, ние документа имаме за развалените, счупени и раздрани палатки, вероятно да търсим обезщетение ", отбелязва още той.

След повдигането на първата укрепление, на 7 август, протестиращите са си взели движимостите от постройката на пожарната, като те не са били в положително положение, споделя още Иван Калчев.

Днес към 12.00 часа на обяд започнаха да се събират хора, на които са били отнети движимости. Един от тях споделя, че в палатката е имало цяла мебелировка - облекла, спален чувал.

Към момента обаче няма по какъв начин да се потвърди, че това са точно неговите движимости и няма по какъв начин да си ги вземе от пожарната, където се намират движимостите на всички от палатковите лагери, които бяха блокирали три кръстовища в София.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР