Росен Плевнелиев и Деси Банова най-после показаха своя 4-годишен син

...
Росен Плевнелиев и Деси Банова най-после показаха своя 4-годишен син
Коментари Харесай

Деси Банова повдигна завесата: ето какво разказа за сина си от Плевнелиев

Росен Плевнелиев и Деси Банова най-сетне демонстрираха своя 4-годишен наследник Йоан. Наследникът на някогашния президент и синоптичката наподобява на майка си и е наследил от нея русата си къдрава коса.

Самата Деси пък показа, че мъчно съумява да се оправя с белите, които обича да прави. Малчуганът бил извънредно пламенно дете, пише  " Ретро ".
 
                             

" По-свръхпалаво дете аз не познавам. Мога да го дефинира като едно русо ангелче, което единствено те гледа дяволито и толкоз доста бели прави Наистина има някакъв гений — за негативно време - куп бели. Скри ми едни слушалки в пералнята, надлежно аз не съм видяла и ги изпрах. Скри един ключ, доста значим, търсихме го 3 дни. На кака си унищожи сума ти тетрадки, нейни значими неща, понадраска някоя друга стена... Просто да е жив и здрав, само че е доста своеволен ", споделя Банова.

Доскоро за Йоан главно се грижеше неговата баба Лили - майка на синоптичката. Но той към този момент посещава частна детска градина.

Чаровният хлапак се появи на бял свят през октомври 2018 година, няколко месеца откакто някогашният президент се венча за синоптичката. В момента с тях живее и дъщерята на Банова от предходната й връзка с предприемача Ивайло Граховски — Йоана. Тя е към този момент в тинейджърска възраст и също от време на време пособия на майка си за своето по-малко братче, само че наблягала най-много на домашните.

 
                             

Другите двама синове на Плевнелиев от брака му с Юлиана - Павел и Асен, постоянно гостyват в дома на татко си. През лятото пък цялото многочислено семейство почива дружно в къщата им на полуостров Халкидики в Гърция.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР