Рон Несман, който се връщал от интервю за работа в

...
Рон Несман, който се връщал от интервю за работа в
Коментари Харесай

Шокиращо ВИДЕО! Количка с бебе тръгна към оживен булевард

Рон Несман, който се прибирал от изявление за работа в ресторант в Калифорния, попаднал на шокираща обстановка. Той видял количка с бебе, която се търкаляла по надолнище към многолюден път. Това мигновено привлякло вниманието му.

Несман изтичал към улицата и спрял количката, спасявайки детето от неволя. Доброто дело се върнало към мъжа – след серия от несполуки и интервал, в който бил безприютен, той получил първата си работа от години, написа " Гардиън ".

" Дори нямах време да помисля “, споделя Несман пред локална новинарска организация. " Просто реагираш ", добавя той.

Несман бил без дом в продължение на към осем години, а напоследък живеел със сестра си. Той имал потребност от работа, когато е отишъл в Applebee’s в окръг Сан Бернардино, с цел да бъде интервюиран за позицията на  мияч на чинии. Това станало на 1 май.

Мъжът напуснал изявлението и чакал на скамейка извън, когато видя изключително плашещата панорама. Жена паркирала на алеята пред близката автомивка и качила бебе  в количка. В този миг мощните ветрове понесли количката към пътя. Дамата последвала бебето, само че паднала и се мъчела да се изправи, до момента в който безпомощно гледала по какъв начин количката се търкаля към оживената улица, цялостна с водачи.

Несман незабавно скочил от пейката и бързо хванал количката, която към този момент заплашително се била доближила към платното за придвижване. След това обърнал количката и я върна на уплашената жена. Инфарктната обстановка била  снимана от камера за наблюдаване в автомивката.

„ Нямаше да мога да мога да си го простя, в случай че не бях направил нищо, несъмнено. Просто се веселя, че го осъзнах и го направих. “
Видеото от намесата на Несман в обстановката се популяризира вирусно в обществените мрежи. Несман показа пред калифорнийска медия, че негови родственици от Флорида и Мисури са видели фрагментите.

Мъжът, който преди е работил като водач на камион, споделя, че неотдавна се е преместил в региона на Сан Бернардино, с цел да се свърже още веднъж със фамилията си. Несман към този момент има работа, а още същият ден е получил и други оферти за претовареност.
 



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР