Ромина Андонова-Тасевска е новата водеща на шоуто Съдебен спор по

...
Ромина Андонова-Тасевска е новата водеща на шоуто Съдебен спор по
Коментари Харесай

Зрителите раздвоени за Ромина Тасевска - някои я разнищиха от критика

Ромина Андонова-Тасевска е новата водеща на шоуто " Съдебен спор " по Нова, откакто Нана Гладуиш публично напусна малкия екран. Бившата Мис България обаче направи много постен дебют и беше посрещната жестоко от почитателите на шоуто, които напряко я разнищиха от рецензии за екранното държание, външния тип и неласкави съпоставения с опитната й предшественичка. Стотици фенове желаеха да бъде мигновено освободена.

Ромина явно не може да бъде призната добре от публиката. Всеобщото мнение е, че тя не има харизмата и опита на Нана и явно решението да поеме сеирджийското шоу не е задоволително добре премислено. Тасевска бе очевидно обезпокоена в първите си два ефира предишния уикенд и си личеше, че ефира на " Съдебен спор " е територия, която занапред би трябвало да овладява. За похлупак, в събота даже арбитър Сотиров се обърка и я назова " Нана ", което също я смути.

Злите езици в телевизионните коридори настояват, че Ромина е изпаднала в тежка меланхолия поради хейта и даже е спряла да се храни, което си е рисково за здравето поради без друго прекомерно нежната й снага. Тя имала цялостната поддръжка на брачна половинка си - футболиста Дарко Тасевски и сътрудниците в Нова, само че все пак прекарвала часове в това да се рови в интернет и да чете отвратителни насмешки с уменията й на водеща.

" Дарко заплаши, че ще й отнеме телефона, в случай че не спре да чете простотиите на всякакви тролове. Ситуацията е нетърпима, единствено плаче и преднамерено сама си предизвиква болежка ", ожалиха хубавицата сътрудници.

Ромина, която до неотдавна се изявяваше в панела на Гала, е предходна през тежък кастинг, с цел да стане лице на хитовото предаване. Тя е толкоз обезпокоена, че може да я разкарат единствено след един опит на екран, че час по час звъняла на основния редактор Жоро Игнатов да я увери, че държи на нея до дъно. В началото на седмицата Ромина даже желала да звънне на досегашната си шефка Гала и да помоли да я върнат назад в " На кафе ", само че Дарко Тасевски твърдо й забранил.

Иначе Жоро Игнатов и останалите от екипа оказват безрезервна поддръжка на новата водеща, напомня HotArena.

" Но никой няма да те измести от сърцето ми! ", обърна се той към своята досегашна колежка Нана. Тя пък слезе от екран по-рано от плануваното и към този момент е отпътувала за Америка, където ще продължи живота си. Семейството ще се нанесе в нова къща в слънчевия щат Калифорния, закупена от съпруга-милионер на довчерашната водеща Джон Гладуиш.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР