Ромелу Лукаку е с една крачка по-близо до завръщане в

...
Ромелу Лукаку е с една крачка по-близо до завръщане в
Коментари Харесай

Интер изглежда все по-близо до Лукаку

Ромелу Лукаку е с една крачка по-близо до завръщане в Интер. Според италианските публицисти Николо Скира и Фабрицио Романо това може да се каже, откакто през днешния ден се е състояла директна среща сред представилите на Челси и „ нерадзурите “. Информациите са, че диалозите са били положителни.

Двата клуба ще продължат да дискутират размера на наема, против който белгиецът ще може още веднъж да облече фланелката на Интер. Скира твърди, че за момента грандът от Милано е предложил наем в размер на 5-6 милиона евро. Тази сума е доста надалеч от лансираната преди време в британските медии сума от 20 милиона паунда, които сякаш лондончани желали, с цел да преотстъпят Лукаку за един сезон.

Самият нападател към този момент е изразил подготвеност да понижи заплатата си от 12 на 7 милиона евро, с цел да се завърне на „ Сан Сиро “.

Друг италиански публицист – Танкреди Палмери, твърди, че Лукаку към този момент публично подал молба за трансфер в Интер. Според него до 48 часа „ нерадзурите “ могат да създадат двоен удар, финализирайки прехвърлянията на Лукаку и Дибала.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР