Романтика ли, любов ли... То уважение няма, ние любов сме

...
Романтика ли, любов ли... То уважение няма, ние любов сме
Коментари Харесай

Цирк! Миро Дзвера овиква Мария в ресторант: Тъпа крава, млъкни! (ВИЖ ТУК)

Романтика ли, обич ли... То почитание няма, ние обич сме търсили... Семейната сага сред Мария и Мирослав Соколов замязя повече на филм на ужасите, в който гонената и подплашена, постоянно е Мара Отварачката. Но като й е толкоз акълът, че да търпи за пари...

Не стига, че брачният партньор й, който с право носи прякора Миро Дзвера, бе задържан обществено по тази причина, че я преби и заплаши с оръжие в главата, не стига, че я опердаши повторно, само че в този момент очевидци потресени описаха за ново 20. Този път без плесници, тъй като се разиграва на обществено място, само че пък за сметка на това с дебелашки обиди.

Сцената или по-скоро фиаското се разиграва на морето, където неотдавна двамата бяха на отмора. Мара си тачи Слънчака като всяка редова кифла и несъмнено, не го пропусна и тази година. Двамата с мъжа й седели в ресторант и се хранели, когато внезапно Миро избухнал и почнал да крещи на Мара и да я наскърбява.

" Не знаем какво е станало и с какво го е предизвикала, тъй като чухме неговите викове. Викаше й: " Тъпа крава, млъкни! " и последва откровена пс@вня, която ще спестим от благовъзпитание. Истината е, че Мара се стресна и се сви, не обели и дума след това, единствено си дояде храната. Но дали му е мрънкала нещо, с какво го е вбесила, те си знаят ", описват очевидци на цирка.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР