Романтика и свежи ритми се преплитаха в двучасов концерт на

...
Романтика и свежи ритми се преплитаха в двучасов концерт на
Коментари Харесай

Романтика, танци и Senza Una Donna под дъжда с Zucchero

Романтика и свежи ритми се преплитаха в двучасов концерт на Zucchero в града под тепетата нощес. Античният спектакъл в Пловдив се пръскаше по шевовете от фенове на италианския поп реализатор. Стартът на концерта бе даден тъкмо в 20:00 с равномерен темп.

Публиката тръпнеше в очакване на най-известните части на Zucchero, като че ли знаеше какво следва. На сцената артистът бе подсилен от още шест свои сътрудници музиканти – всички облечени в грациозен и несравним „ уестърн маниер”.
А компания на изпълнителя правеше типичната за него стилна шапка. След няколко въвеждащи осъществявания италианецът реши да увеличи темпото и заби с познатата на всички “Baila Morena”. Титаничният глас на Zucchero остави без мирис всички присъстващи на Античният спектакъл в Пловдив.

До края на концерта се редувахa бързи и мудни тонове, измежду които и небезизвестната „ Diamante”. Неведнъж осъществяванията на звездата провокираха бурни овации и изправиха на крайници феновете. А когато дневната светлина се смени с блясъка на луната, измежду публиката светнаха стотици светулки от фенери, които се движеха мелодично в такта на музиката. Прегърнати влюбени се любуваха на прохладния вятър и сантименталните мелодии.
Времето като че ли бе спряло. Два часа отлетяха неусетно в страсти и танци. Точно, когато Zucchero изпя последната си ария на сцената в Пловдив нощес, над Античния спектакъл надвисна голям облак. Дъждът се сипеше, като из ведро, само че това не уплаши нито изпълнителите, нито публиката, която настояваше за още от красивите осъществявания на италианеца.

Поп звездата не се поколеба и се върна за бис. Тогава настъпи кулминационната точка - под капките на поройния дъжд Zucchero изпя „ Senza Una Donna”, а дружно с него пееше целият Античен спектакъл.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР