Романтика и настроение се носи из въздуха с наближаване на

...
Романтика и настроение се носи из въздуха с наближаване на
Коментари Харесай

Любовта е за двама - Grand Optics и Joy Optics със специално предложение за Св. Валентин

Романтика и въодушевление се носи из въздуха с приближаване на Свети Валентин. Ако тази година желаете да избягате от клишето - бутилка вино и плюшени сърца за половинката, подарете моден аксесоар - очила.

Любовта е за двама, по тази причина във вериги оптики Grand Optics и Joy Optics са подготвили особено предложение за влюбените – Предложението е годно до края на февруари при покупка във всички в София и страната.

Превърнете изборът на очила дружно в прелестно и вълнуващо прекарване.

Каква форма обаче да изберете съгласно формата на лицето?

Овално лице

Това е идеалната форма, защото ще изглеждате ужасно с множеството рамки – квадратни, котешки, кръгли, летец. Избягвайте само овърсайз моделите. Ако желаете да запазите по-младежко и закачливо лъчение, изберете цветни очила – в пастелни или ярки нюанси. Черните очила са типичен избор, знак на безконечната грациозност и можете да ги съчетавате с всевъзможни стилoве. Харесвани са от дамите, които залагат на загадъчната визия.



Квадратнo лице

Изберете очила с противоположна форма, с цел да омекотите чертите на лицето. Кръглата форма подхожда най-добре на квадратното лице. Всяка дама би трябвало да има най-малко един чифт слънчеви очила или диоптрични рамки в модерния cat eye жанр. Издължените линии на модела са извънредно елегантни и привличащи вниманието. За мъжете добър избор са овалните модели.



Лице с форма на сърце

Ще изглеждате очарователно с очила вид летец, както и жанр котешко око. Важен е салдото, тъй че в случай че сте с по-малко лице, за вас са подобаващи по-фините модели, в другият случай можете да си позволите по-плътни рамки.



Кръгло лице

Отново важи правилото за контрастта. Чудесно ще ви стоят квадратни и модерно многоъгълни очила. Избягвайте жанр Wayfarer, минималистичните разновидности, както и овалните форми.



Продълговато лице

За вас са идеални по-издължените модели. Заложете на очила с повече елементи в профил.



След като сте избрали идеалната за вас форма слънчеви очила, помислете за цвета на стъклата. Градиент (преливащ цвят) лещи прибавят моден акцент във визията, а разнообразието от цветове е богато. Поляризираните стъкла са подобаващи за шофиране, защото оказват помощ за понижаване на отблясъците от слънцето. Комфортът не е за подценяване, по тази причина се уверете, че рамките пасват добре на носа и ушите ви. И не на последно място за слънчевите очила най-важно е да имат 100% UV отбрана.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР