Роман Прохазка говори пред колегите от Спортал относно предстоящия финал

...
Роман Прохазка говори пред колегите от Спортал относно предстоящия финал
Коментари Харесай

Роман Прохазка: Вярвам, че Левски ще бие

Роман Прохазка приказва пред сътрудниците от " Спортал " по отношение на идния край за Купата на България сред ЦСКА и Левски. Ето какво показа някогашният халф на " сините ":

" За мен извоюваната със Спартак (Търнава) Купа на Словакия значи в действителност доста. Радвам се на този триумф. Това е първият път, в който завоювах трофей и в действителност доста се веселя. Оценявам сезона като доста добър. Спечелихме Купата, а сега сме на трето място.

Вярвам, че Левски ще завоюва във финала. Ще им притискам палци и имам вяра, че в сезона, в който аз завоювах Купата, същото ще се случи и на Левски.

Разбира се, че проследявам какво се случва. Най-вече резултатите и всички изявленията, тъй като нямам доста време да виждам мачовете. Радвам се, че сега Левски е в доста добра форма. Това е най-важното преди финала. В момента играят доста положителни чужденци в Левски. В тима постоянно би трябвало да играят единствено положителни чужденци.

Вярвам, че Левски ще бие. Няма значение по какъв метод и какъв ще бъде резултатът. Ще се веселя, в случай че тимът победи. Само Левски! ".
 Левски с последно зареждане на екипи „ Левски е вечен”
Левски с последно зареждане на екипи „ Левски е безконечен ”

Цената на продуктите е по 99 лева за брой, а персонализирането с номер и име оскъпява с още 20 лв
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР