Рома срази Барселона с 4:2 в мач от турнира International

...
Рома срази Барселона с 4:2 в мач от турнира International
Коментари Харесай

Рома срази Барселона в голово шоу

Рома съкруши Барселона с 4:2 в мач от шампионата International Champions Cup. Двубоят се организира на " AT&T Stadium " в Тексас. " Каталунците " на два пъти повеждаха в резултата, само че италианският гранд съумяваше да изравни, а в края на мача да направи и цялостен поврат.

Рафиня Алкантара откри резултат в 6-ата минута, само че Стефан ел Шаарауи изравни в 35-ата. В началото на втората част Малком даде задатък на " каталунците ", само че с голове на Алесандро Флоренци в 78-ата минута, Браян Кристанте в 83-ата и Диего Пероти от дузпа в 86-ата минута " вълците " стигнаха до триумфа.

 Снимка 371291
Източник:

В 6-ата минута Барселона провежда отлична офанзива, Рафиня получи в наказателното поле и с прекрасен удар вкара за 1:0. Малко по-късно Малком бе покрай гол, само че Олсен избави.

Почти от нищото Рома съумя да възвърне равенството в 35-ата минута. Тогава Джъстин Клуйверт напредна съвсем до аутлинията и центрира за Стефан Ел Шаарауи, който засече топката във вратата за 1:1.

В началото на втората част Ел Шаарауи прати топката във вратата за повторно, само че попадението не бе зачетено поради засада.

 Джъстин Клуйверт: След 10 години ще бъде главен състезател на Барселона
Джъстин Клуйверт: След 10 години ще бъде главен състезател на Барселона

" Сега обаче съм напълно съсредоточен върху представянето си в Рома "

В 49-ата минута Барселона още веднъж излезе напред в резултата. Табла подаде към непокрития Малком, който от близко се разписа в опразнената врата.

В 78-ата минута след една бърза офанзива Диего Пероти получи в наказателното поле, той се засуети, само че топката някак се озова в Алесандро Флоренци, който я прати във вратата за 2:2.

В 83-ата минута Рома стигна до цялостен поврат. Браян Кристанте бе изведен на чудесна позиция и мушна топката под плонжа на Силесен за 2:3.

Две минути по-късно Патрик Шик бе фаулиран в наказателното поле, а Диего Пероти оформи крайното 2:4. от отсъдената дузпа.

 Снимка 371289
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР