Рома проявява интерес към футболиста на Аталанта Руслан Малиновский, пишат

...
Рома проявява интерес към футболиста на Аталанта Руслан Малиновский, пишат
Коментари Харесай

От Рома ще бъдат активни и през зимния трансферен прозорец

Рома демонстрира интерес към футболиста на Аталанта Руслан Малиновский, пишат медиите в Италия. Договорът на украинеца изтича след година и римските " вълци " към този момент изследват опциите да го привлекат.

" Джалоросите " бяха дейни през летния трансферен пазар, като се укрепиха с огромен брой свободни сътрудници - Пауло Дибала, Андреа Белоти, Неманя Матич и Миле Свилар.

Така Рома съумя да спести доста пари, като в това време даде на Жозе Моуриньо класни футболисти. Такъв проект ще следват римляните и през идващия летен трансферен прозорец.

Според Calciomercato.com Малиновский е набелязан от Рома и деликатно се следи обстановката му в Аталанта. Все още от клуба не са почнали да работят публично, само че желаят да се разчуе за интереса им към него.

Към момента украинецът заработва към 1 милион евро чисто на сезон в Бергамо. Желанието му е да удвои надницата си, което е допустимо в Рома. Малиновский желае да работи с Жозе Моуриньо, а брачната половинка му Роксана избира да останат в Италия.
 Интер и Рома излизат един против различен в героичен конфликт от Серия А
Интер и Рома излизат един против различен в героичен конфликт от Серия А

Двубоят е от 19:00 часа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР