Рома постигна седма поредна домакинска победа в Серия А“, след

...
Рома постигна седма поредна домакинска победа в Серия А“, след
Коментари Харесай

„Вълците“ на Жозе останаха перфектни на „Олимпико“

Рома реализира седма поредна домакинска победа в Серия „ А “, откакто победиха с 3:1 гостуващия Удинезе в мач от XIII кръг.

" Вълците " са съвършени на своя " Стадио Олимпико " и продължиха серията, която стартира със 7:0 над Емполи и продължи с 2:0 над Фрозиноне, 4:0 над Сервет, 1:0 над Монца, 2:0 над Славия Прага, 2:1 над Лече и 3:1 в днешния мач.

Столичани започнаха мощно и поведоха в 20-ата минута с попадение на Джанлука Манчини след страховит пас на Пауло Дибала от фаул.

Двата тима се отдръпнаха при 1:0 на полувремето, само че в 57-ата минута Флориан Товен изравни за " бианконерите " с глава след центриране на Мартин Пайеро от левия фланг.

Победните два гола за Рома паднаха в последните 10 минути на постоянното време. В 81-ата Пауло Дибала осъществя самичък против вратаря след извеждащ пас на Ромелу Лукаку.

В последната 90-ата минута Стефан Ел Шаарави сподели головия си усет, като осъществя с хубав фалцов удар в далечния ъгъл.

Така Рома събра актив от 21 точки и прескочи Аталанта и Фиорентина, като към този момент е пети в класирането, на три точки от четвъртия Наполи.

За Удинезе това беше първа загуба под управлението на Габриеле Чофи и отборът е 16-и с 11 точки, единствено на една над рисковата зона.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР