Рома победи Дженоа с 1:0 в мач от 1/8-финалите на

...
Рома победи Дженоа с 1:0 в мач от 1/8-финалите на
Коментари Харесай

Дибала спаси Рома от резил за Купата

Рома победи Дженоа с 1:0 в мач от 1/8-финалите на шампионата за Купата на Италия и по този метод ще се изправи против спечелилия от Наполи и Кремонезе в идващия стадий на шампионата. В воин за „ вълците “ се трансформира Пауло Дибала, който вкара единственото попадение в срещата.

Двубоят на „ Олимпико “ мина под диктовката на Рома, като в 21-ата минута Хосеп Мартинес избави удар на Тами Ейбрахам.

В 33-ата минута Лоренцо Пелегрини стигна до една топка на границата на наказателното поле и стреля, само че топката рикошира в напречната греда.

Седем минути след началото на втората част Пауло Дибала направи стрехотен солов пробив и стреля от далечна отдалеченост, само че Мартинес още веднъж се намеси на равнище.

Нищо обаче не можеше да спре аржентинеца в 65-ата минута. Тогава той още веднъж слаломира сред играчите на „ грифоните “ и стигна до наказателното поле. Там той стреля добре и преодоля вратаря на Дженоа, пращайки топката в лявата част на вратата, като по този метод класира Рома за 1/4-финалите на шампионата за Купата на Италия.

Фиорентина също продължава, откакто надделя Сампдория със същия резултат – 1:0. Единственият гол в мача бе осъществен преди почивката и бе дело на Антонин Барак след асистенция на Лука Раниери.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР