Рома обяви привличенато на Усем Ауар, съобщиха от клуба на

...
Рома обяви привличенато на Усем Ауар, съобщиха от клуба на
Коментари Харесай

Рома обяви първия си трансфер за това лято, взе полузащитник с един мач за Франция

Рома разгласи привличенато на Усем Ауар, оповестиха от клуба на формалния си уебсайт. 24-годишният полузащитник идва със свободен трансфер от Лион, откакто изтече договрът му с клуба. Контрактът на Ауар с “вълците ” е за пет години до лятото на 2028 година.
 Рома желае Берарди Рома желае Берарди
“Много съм благополучен, че подписах с Рома, тъй като те са популярен клуб със страхотна история. Мисля, че това е верният план за мен, с огромен тим, качествени футболисти и неповторими почитатели. Вече съм състезател на “джалоросите ” и съм подготвен да стартира работа, ” съобщи Ауар.

Полузащитникът е младеж на Лион и бе част от клубната академия от 11-годишен, като през 2017-а година прави своя дебют за първия отбор. Той има 179 мача в Лига 1 с 30 гола и 24 асистенции. Той има един мач за националния тим на Франция, само че през март тази година разгласи, че е получил позволение и от този миг ще се състезава за Алжир.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР