Рома има интерес към нападателя на Евертън Мойс Кийн. Младият

...
Рома има интерес към нападателя на Евертън Мойс Кийн. Младият
Коментари Харесай

Рома пита Евертън за Мойс Кийн

Рома има интерес към нападателя на Евертън Мойс Кийн. Младият гений не съумя да блесне с екипа на " Карамелите " и има 1 гол и 2 асистенции досега със синия екип в 26 мача. Той е отчаян от дребното игрови минути, които получаваше до момента през сезона. Ситуацията не се промени изключително даже и след изването на Карло Анчелоти отпред на клуба. Така че няма да е изненада, в случай че той си тръгне от " Гудисън Парк " при първа опция.

20-годишният нападател към момента е считан за един от огромните италиански гении и занапред може да разкрие капацитета си, както го направи с екипа на Ювентус, преди да бъде продаден на Евертън против 27,5 милиона евро плюс бонуси.

Англичаните са склонни да договарят за продажбата на Кийн, само че те ще упорстват да си върнат парите, вложени в него и ще изискат 28 милиона евро. В Рома не са доста съгласни с този сума, само че се надяват да намерят компромисен вид.

На " Олимпико " се надяват да съберат дружно Кийн и Николо Дзаниоло. Не е загадка, че двамата са доста положителни другари и в клуба имат вяра, че това ще си проличи и на терена, където се чака те да имат чудесно партньорство.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР