„Ролята ми на общественик ще продължи. Ще се боря на

...
„Ролята ми на общественик ще продължи. Ще се боря на
Коментари Харесай

Демерджиев: Ще видим дали обществената ми функция ще прерасне в политическа или не

„ Ролята ми на държавник ще продължи. Ще се боря на този терен. Докъде ще ме води това – ще забележим. Ситуацията дефинира дали публичната функционалност ще прерасне в политическа или не “ – по този начин някогашният длъжностен министър Иван Демерджиев отговори на въпроса дали се готви за политическа кариера.

„ Последните години подкрепям систематични контакти с президента и неговата администрация. Смятам и отсега нататък да е по този начин. Нямам предпочитание да заемам пост на този стадий. Натрупах опит и считам да го употребявам за наличие в публичния живот. Ако се явя на избори, не знам дали ще са локални или различен тип, уповавам се хората да оценят дейностите ми, които са видели “, добави Демерджиев.

Без да дава детайлности, Демерджиев разяснява, че причинителите на закононарушението в РЮА са „ направили и други дейности в къщата “, откакто убиват четирима души.

„ Когато се прицелиш в избрани места в една къща и си решил да извършиш още нещо там… Да отвориш едни каси и да се вземе тяхното наличие. Не мога да приказвам допълнително елементи “, разяснява Демерджиев.

Той добави, че в касите има доста полезности, само че липсват други неща.

„ Очаквам органите за следствие да дадат отговор за какво тези хора, умъртвили четирима души, са си разрешили да извършат и други дейности “, сподели той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР