Роля на Република България за развитието на Общата политика за

...
Роля на Република България за развитието на Общата политика за
Коментари Харесай

Нинова Изчака Стратегически Ситуацията Да Се Уталожи, Но Сега Хвърли Тоталната Бомба За Масовото Убийство! България Примря, Това Е

„ Роля на Република България за развиването на Общата политика за сигурност и защита на Европейски Съюз (ОПСО) в подтекста на българското председателство на Съвета на Европейския съюз 2018 “, съобщи организация „ Фокус “. „ От наша позиция не е обикновено през днешния ден да се съберем представители на всички институции и партии, законодателна и изпълнителна власт, и да не вземем отношение по случилите се тежки закононарушения в последните седмици “, уточни тя.

„ Всички институции би трябвало да се обединят и да положат оптимални старания това да бъде изчистено. Усилия за бърза разкриваемост и развой, с цел да почистим лицето на България на прага на Председателството “, съобщи Корнелия Нинова.

" Тези убийства са тежки закононарушения. Това ни тревожи, тъй като е неуместно да се стреля измежду бял ден в една цивилизована страна. Освен това тези закононарушения внасят боязън измежду обществото ", сподели тя. След КСНС се изрече министърът на Министерство на вътрешните работи - Валентин Радев. Той внесе значима изясненост по случая със свирепия убиец Росен Ангелов, разкри и забавни неща около убийството на Петър Христов. По-рано през днешния ден по тематиката след КСНС проговори и Цветан Цветанов.

Според него Петър Христов беше един заслужен човек. Той разкри дали жертвата е била част от структурата на ГЕРБ. За бруталните убийства, раздрусали страната през последните дни приказва и президентът Румен Радев. Той направи коментара си след края на КСНС и ден, откакто незабавно привика на " Дондуков 2 " министъра на вътрешните работи Валентин Радев и основния секретар на министерството Младен Маринов.
Tags: ОЩЕ ЗА МАСОВОТО УБИЙСТВО В НОВИ ИСКЪР
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР