Ролф-Юрген Заерле подчерта, че вече има промяна в начина на

...
Ролф-Юрген Заерле подчерта, че вече има промяна в начина на
Коментари Харесай

Новият дилър на Mercedes иска да стане лидер в луксозния сегмент в България

Ролф-Юрген Заерле акцентира, че към този момент има смяна в метода на работа. В момента Mercedes е трети по продажби в първокласния сегмент след BMW и Audi

Още по тематиката
Близо 130 хиляди нови и използвани леки коли са регистрирани в страната за интервала

Мнението на специалист е било манипулирано от държавното обвиняване

Mercedes CLS взима най-хубавото от два автомобилни класа

Mercedes GLE заменя ML с очаквания да надмине триумфите му

Новият дилър на " Мерцедес " в България " Силвър остарял " има упоритостта до две години да направи марката водач в първокласния сегмент, разгласи на конференция изпълнителният шеф на компанията Ролф-Юрген Заерле,. Компанията пое бизнеса от " Балкан остарял " през април. Според данните на КАТ за регистрациите на нови коли за полугодието в този момент " Мерцедес " е на трето място измежду първокласните марки с 316 продажби против 488 за BMW и 383 за Audi.

За момента " Силвър остарял " не възнамерява разширение на дилърската мрежа, като в София, Пловдив и Варна има свои центрове, а в Русе и Бургас разчита на сътрудници. Ролф-Юрген Заерле акцентира, че към този момент има смяна в метода на работа.

По-бърза доставка на части и усъвършенстван сервиз

Той посочи, че забавянето на доставянето на аварийни елементи към този момент е в предишното, като в този момент има импорт от Германия пет пъти седмично. В отговор на въпрос на " Дневник " Заерле, сподели че е осведомен с проблемите със сервизирането на колите Mercedes и към този момент са почнали промени. " Както знаете, в тази активност са забъркани хора и измененията не могат да станат толкоз бързо, колкото ни се желае ", посочи изпълнителният шеф на " Силвър остарял ". Той добави, че подобряването на обслужването ще е непрекъснат развой.

Ролф-Юрген Заерле заяви още, че компанията е почнала и по-сериозна търговия с използвани коли, които се внасят от наличностите на " Даймлер " в Германия. Става въпрос както за леки коли, по този начин и за ванове и камиони, които имат ясна сервизна история и действителни километри. Залага се главно на съвсем нови транспортни средства - на до 1 година и 20 000 километра, които се оферират с четири години гаранция. Потенциалните купувачи могат да изберат автомобил от складовите наличия в България или да поръчат търсенето на кола в Германия на база избрани критерии.

Българите си падали по скъпите модели

Що се отнася до новите модели, Ролф-Юрген Заерле акцентира, че те ще идват на българския пазар по едно и също време с министър председателите им в Европа, като цените им тук са по-изгодни. Той добави, че наблюденията му демонстрират, че в България ползата към най-скъпите модели на Mercedes е много по-изразен, в сравнение с в прилежащите страни.

В тази връзка Заерле акцентира, че се разпореждат огромни очаквания на предходната през фейслифт S-класа, която от броени дни е и на българския пазар. Другата скорошна премиера ще е първият пикап на Mercedes, кръстен Х-клас. На въпрос за притежателя на " Силвър остарял " Заерле разгласи, че става дума за холдингова компания, основана във Англия. За притежателя - саудитския милиардер шейх Халед Ахмед Джуфали, сподели, че той е доста добър човек, а инвестицията му в България е дълготрайна.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР