Роки и Рамбо са ролите, на които Силвестър Сталоун дължи

...
Роки и Рамбо са ролите, на които Силвестър Сталоун дължи
Коментари Харесай

Как снимките на Роки IV са застрашили живота на Силвестър Сталоун

Роки и Рамбо са функциите, на които Силвестър Сталоун дължи именития си статут в Холивуд и считаме, че по този въпрос няма две отзиви.

Меган Фокс влиза в " Непобедимите "

В България май още веднъж ще се изпълни със звезди

Разбира се, Слай има доста други филми и функции, само че тъкмо тези двете са най-иконичните му. От документалния филм The Making of Rocky vs. Drago by Sylvester Stallone разбираме, че съперничеството на кръга сред Роки Балбоба и Иван Драго (Долф Лундгрен) е можело да коства доста на артиста.

Сталоун споделя, че фотосите на " Роки IV " са били същинско тестване за него. Пояснява, че първо са снимали неговото появяване на кръга, по-късно на Лундгрен, като разумно частта с бокса е оставена за по-късно.

Но точно по време на нея Силвестър Сталоун е потърпевш много съществено, което е наложило превозването му от Канада до Калифорния, където е бил подложен под интензивни лекарски грижи.

Сталоун е желал всичко да бъде колкото се може по-истинско по тази причина е споделил на Лундгрен да не си пести ударите. И на момента не е усетил кой знае какъв брой следствията, само че през нощта му е прилошало, тъй като кръвното му налягане се е покачило доста.
 Силвестър Сталоун, Роки и проектите му да сътвори сериал за предисторията на героя
Силвестър Сталоун готви сериал за предисторията на Роки

Този човек не се стопира

След четири дни, прекарани в болница, артистът се е завърнал на снимачната площадка, с цел да довърши фотосите на кино лентата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР