„Рокетмен“ и „Господин Търнър“ ще направят своя телевизионен дебют през

...
„Рокетмен“ и „Господин Търнър“ ще направят своя телевизионен дебют през
Коментари Харесай

Микс от жанрово разнообразие във втората седмица на Треска за Оскари - slava.bg

„ Рокетмен “ и „ Господин Търнър “ ще създадат своя ефирен дебют през уикенда
Микс от жанрово многообразие във втората седмица на "Треска за Оскари " Вълнуващ киномаратон чака феновете на KINO NOVA във втората седмица на акцията „ Треска за Оскари “ всеки ден от 21:00 ч. Новата селекция на отличени от Академията филми ще обезпечи същинско кино преживяване и две министър председатели за най-запалените киномани пред телевизионния екран.

Стартът довечера дава легендата за другарството и вярата „ Боен кон “. Невероятната история за вярата, другарството и достойнството, номинирана за шест статуетки „ Оскар “, ще опише за Албърт и мощната връзка с неговия кон – Джоуи, макар компликациите, пред които ги изправя ориста. Във вторник филмът, дал началото на сагата за най-известния археолог в света – „ Похитителите на изчезналия кивот “, ще води феновете на велико екранно премеждие с доктор Индиана Джоунс, изигран от фамозния Харисън Форд. На 7 април Дженифър Лорънс и Крис Прат ще се трансфорат в „ Пасажери “ на галактическия транспортен съд „ Авалон “ потеглил на 120-годишно странствуване до далечна планета. В четвъртък дребният Маугли ще опита да открие своята същинска същина благодарение на правилните си другари – пантерата Багира и мечока Балу в приключенския филм „ Книга за джунглата “. В края на работната седмица получилата три златни статуетки продукция „ Мемоарите на една гейша “ ще повдигне завесата на живота на именитата гейша Саюри, която с лекост пленява сърцата на най-известните и богати мъже на съвремието си. Уикендът във втората седмица на емблематичната акция ще бъде белязан от цели две министър председатели. В „ Рокетмен “ на 10 април феновете ще могат да се срещнат с младия Реджиналд Дуайт, който сменя името си на Елтън Джон и работи дружно с текстописеца Бърни Топин, с цел да се трансформира в една от най-емблематичните фигури в поп историята. Базиран на най-популярните му песни, филмът наблюдава епичната музикална история на огромния Елтън Джон и фантастичната му промяна от непретенциозно момче с виртуозни качества на пианист до интернационална суперзвезда. В неделния ден номинираният за четири „ Оскара “ „ Господин Търнър “ също ще направи своя ефирен дебют у нас от 21:00 ч. по KINO NOVA. Лентата преглежда последния четвърт век от живота на ексцентричния английски художник Джоузеф Малорд Уилям Търнър, който е разтресен от гибелта на татко си и стартира връзка с вдовицата мисис Бут. В същото време е унизен от някогашната си държанка Сара Данби, от която има две противозаконни дъщери. През целия си живот той е обичан и от своята икономка Хана, която приема за даденост.

Финал на акцията ще сложи дълго чаканата гала по връчването на 92-те награди „ Оскар “, които ще бъдат излъчени непосредствено в ефира на KINO NOVA в нощта на 25 против 26 април. Кои ще бъдат огромните спечелили, следва да стане ясно напълно скоро, а до тогава феновете могат да проследят най-интересните моменти от подготовката на блестящото кино събитие в ефира на NOVA.

Не пропускайте всички звездни кино ленти на "Треска за Оскари " всяка вечер от 21.00 ч. единствено в ефира на KINO NOVA. Повече информация можете да откриете в уеб страницата, както и във Фейсбук страницата на KINO NOVA.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР