Рокерите от Пловдив се събраха за благотворителната инициатива Отвори сърцето

...
Рокерите от Пловдив се събраха за благотворителната инициатива Отвори сърцето
Коментари Харесай

Мотошествието на рокерите в Пловдив започна

Рокерите от Пловдив се събраха за благотворителната самодейност „ Отвори сърцето си, подари усмивка! ”. Мото обиколката стартира в 11 часа от бензиностанция „ Газпром ” на Кукленско шосе. С доста звук те сложиха началото на благотворителната акция в града по тепетата. Някои от тях бяха облечени като Дядо Коледа.
Прочетете още
За поредна година самодейността се организира под наслова „ Отвори сърцето си, подари усмивка! ". С дарове и лакомства рокерите ще зарадват децата от комплексите за обществени услуги в града. За да има повече наслада за дребните, в мотошествието се включват другари и приятелки.

„ Ще посетим КСУ „ Олга Скобелева “, КСУ " Св. св. Константин и Елена ", КСУ „ Княгиня Мария-Луиза “, КСУ " Майка Тереза ", КСУ " Св. Петка ", с цел да зарадваме децата с дарове и лакомства от мотористите и техните другари - преоблечени като Дядо Коледа, а дамите - като Снежанка ”, споделят уредниците PLD Riders

Още при започване на декември всички дарове са били обезпечени, с помощта на всеки един, присъединил се в самодейността и обезпечил стремежи подарък за всяко дете.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР