Рок звездата от Бирмингам Ози Озбърн обяви, че отлага всички

...
Рок звездата от Бирмингам Ози Озбърн обяви, че отлага всички
Коментари Харесай

Ози Озбърн отлага всичките си концертни дати през 2019 г.

Рок звездата от Бирмингам Ози Озбърн разгласи, че отсрочва всички си концертни дати през 2019 година, откакто рухване в дома му в Лос Анджелис е влошило негова остаряла рана, съобщи Би Би Си.

70-годишният реализатор и някогашен вокал на " Блек Сабат " ще остане под лекарско наблюдаване в Лос Анджелис, до момента в който се " възвръща от контузия, породена по време на лекуването му от пневмония ".

В края на януари бе оповестено, че Озбърн отсрочва европейското си турне No More Tours 2 поради заболяване и първичният проект бе да пренасрочи нови дати за него през септември тази година.

През февруари той бе признат в болница поради затруднения от грип.

Според последните вести датите от турнето ще бъдат напълно отсрочени за 2020 година.

Това е един от последните от серия съществени здравословни проблеми за рокера, който, по думите на брачната половинка му Шарън спрял да диша и сърцето му спряло да бие за известно време след злополука с четириколесен мотор през 2003 година.

Във Facebook той написа: " Не мога да допускам, че би трябвало да отложа още дати от турнето си. Думите не могат да опишат какъв брой съм смутен, сърдит и депресиран, че не съм кадърен да направя турнето си в този момент. " В изказването той добавя, че е признателен за поддръжката на фамилията, групата, приятелите и почитателите си.

" Знаейте единствено, че всеки ден съм все по-добре.... Ще се възстановя изцяло... Ще довърша турнето си... ЩЕ се върна! ", споделя още Озбърн.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР