Рожденият ден на Nokia е през май и този път

...
Рожденият ден на Nokia е през май и този път
Коментари Харесай

Един от най-легендарните мобилни телефони се завръща

Рожденият ден на Nokia е през май и този път компанията възнамерява да направи празника още по-специален. Компанията, която в миналото беше измежду най-хубавите играчи на пазара, към момента има почитатели, които с неспокойствие чакат новите им телефони.

Nокиа сега се концентрира основно върху смарт телефони, те към момента понякога пускат функционални телефони. Тази тактика оказа помощ на Nokia да резервира своята лоялна фенбаза. Сега, когато наближаваме рождения ден на Nokia, HMD Global, компанията майка зад Nokia, разгласи нов мобилен телефон, който ще пусне на пазара -  един самобитен подарък за носталгиците.

Това е емблематичният телефон Nokia 3210, който има голяма база от почитатели заради високата си устойчивост.

За разлика от оригиналa, новата Nokia 3210 ще бъде телефон с 4G функционалности. Оригиналният телефон беше пуснат преди 25 години през 1999 година Nokia е продала над 160 милиона бройки от към този момент спряното от произвеждане устройство.

Nokia 3210 4G ще се предлага в три цветови разновидността – Scuba Blue, Grunge Black и Y2K Gold. В момента няма информация по отношение на характерностите на телефона.

Освен новата Nokia 3210, HMD възнамерява да пусне и функционалните телефони Nokia 225 4G и 235 4G. Първият ще се предлага в розови и мрачно сини разновидности, само че няма информация по отношение на нюансите на втория. И трите функционални телефона ще бъдат бюджетни оферти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР