Роднните знаменитости решиха да избягат от столицата, за да се

...
Роднните знаменитости решиха да избягат от столицата, за да се
Коментари Харесай

Родните ВИП-ове глезят децата си с почивки на морето и в планината

Роднните звезди взеха решение да избягат от столицата, с цел да се насладят на естествените хубости у нас, в планината и на морето, видя HotArena.

Повечето от тях споделиха вълнуващи фрагменти в обществените мрежи, запечатали пътешествията им. Сред първите насочили се към родното Черноморие бе Диляна Попова . Тя разгласява в обществените мрежи по какъв начин синът й от Асен Блатечки Борил се пробва да построи палат в пясъка. Разходката край морето била обвързана с рожден ден на техни другари. Така майка и наследник освен почели празника, само че си подарили два страхотни дни на плажа. 

Актрисата Силвия Петкова също показа фотоси на сина си, който се забавлява край водата. Към звездния тим се причисли и Наум Шопов, който сподели благи снимки на дъщеричката си Амая, плод на любовта му с Теа Минкова. Снимката е от първата среща на момиченцето с морето. И до момента в който едни се радват на безкрайното синьо, други се скриха високо в планината. 

Сред звездите, предпочели планина вместо море, са попфолк певиците Джена и Преслава. И двете звездни майки споделиха елементи от прекарванията измежду природата, споделени с обичаните мъже и децата им. Джена избра естествен парк Витоша за туристическа дестинация. Феновете не пропуснаха да отбележат, че карантината и интервалът без тренировки във фитнес залата, не са се отразили на формата на любимката им. 

Със супертяло може да се похвали и колежката й Преслава. В мрежата тя качва фотоси от разходките, споделени с момиченцето й Паола. Отново Витоша е измежду обичаните им места. Друго постоянно посещавано място е селото на пайнерката. 

В компанията на обичания и в очакване на близначки, майстор-готвачката Ася Дюлева от третия сезон на Мастършеф, също избра морето за своите почивни дни. 23-годишната дама, която понастоящем работи като стюардеса за българска самолетна компания, получила пътуването до родното Черноморие, като подранил подарък за рождения си ден, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР