Родният вратар Николай Михайлов вече е свободен агент, научи Sportal.bg.

...
Родният вратар Николай Михайлов вече е свободен агент, научи Sportal.bg.
Коментари Харесай

Ники Михайлов напусна Омония

Родният вратар Николай Михайлов към този момент е свободен сътрудник, научи Sportal.bg. Стражът се разделя с кипърския Омония, където игра през последните шест месеца. Причината по тази причина е, че клубът има финансови усложнения, като не може да си разрешава да заплаща заплатата на 29-годишния българин. Изцяло новото управление към този момент се раздели с 5-6 от високоплатените си играчи.

" Напускам Омония (Никозия). Пожелавам на клуба всичко най-хубаво. Радвам се, че можех да играя за този огромен клуб в Кипър. За страдание, сезонът не беше сполучлив и се надявам скоро почитателите на Омония да имат мотиви за наслада, както заслужават и както приляга на историята на " детелините ". Пожелавам доста триумфи на новото управление и на тима. За моя престой мога да кажа, че започнах доста добре с екипа на Омония, откакто дълго време не бях играл, само че последва една доста неприятна контузия в глезена, която ме извади от строя за повече от 40 дни. През това време отпаднахме за Купата на Кипър и изостанахме доста от първите места ", показа Михайлов пред Sportal.bg.

Бившият вратар на Левски, Ливърпул, Твенте, Верона и Мерсин изигра 10 мача с фланелката на 20-кратния първенец на Кипър. " Не съм приказвал с нито един клуб, защото до момента имах контракт с Омония до юни 2019 година. Винаги съм казвал, че желая да играя в чужбина. Вече над 11 години играя зад граница и не желая да се връщам в България. Преди няколко седмици още веднъж четох, че Левски е бил вид за мен, само че това не дава отговор на истината, защото не съм приказвал с никого ", показа футболист номер едно на България за 2011 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР