Столичният гранд Левски се намира в интересен период. Към този

...
Столичният гранд Левски се намира в интересен период. Към този
Коментари Харесай

Олександър Бабич изненадващо попадна сред вариантите за нов треньор на Левски

Столичният гранд Левски се намира в забавен интервал. Към този миг не се знае кой ще изведе " сините " в турнирния конфликт против Черно море, откакто позицията на треньора Никола Спасов е сложена под сериозна въпросителна.

Специалистът инкасира серия от отрицателни резултати, която настрои почитателите против него. Самият той също не си оказа помощ доста, защото се скара с представители на медиите, а по-късно даде странна конференция, на която още повече обърна " синята " общественост против себе си. На 1 май Костов призна, че след великденските празници ще организира заключителен диалог с мажоритарния притежател Наско Сираков, на която ще се вземе дефинитивно решение по отношение на неговия трудов статус на " Герена ".
 Осем играчи на Пирин с изтичащи контракти през лятото
Осем играчи на Пирин с изтичащи контракти през лятото

Те са се разбрали с управлението тяхното бъдеще да се взема решение след борбата за оцеляване

Очакванията са, че в случай че се стигне до разлъка със стратега от Добрич, то той да бъде сменен от помощника му Красимир Петров или Елин Топузаков. За ментор от новия сезон пък прекомерно евентуално е да бъде определен Станислав Генчев, който впечатли съществено с изявите си край тъчлинията за Крумовград.

В последните часове обаче се появи друго име, което също е било подметнато на " синьото " управление. Чрез неофициални канали, на " Герена " са предложили и сегашния треньор на Пирин - Олександър Бабич. Украинецът обра точките на всички експерти напролет, откакто преобрази тотално " орлетата " от Благоевград, доближавайки ги до огромната цел - оставане в елита.

Визитната картичка на Бабич пък бе успеха над ЦСКА в София с 2:1, която се получи с хубав и настъпателен футбол. С оглед и на опита му в съществени украински отбори, предложилите Бабич на Левски били на мнение, че той можел да свърши работа в сегашната комплицирана обстановка за столичния гранд. 

През кариерата си гореспоменатият е управлявал съставите на Черноморец (Одеса), Мариупол, Крибвас и варненския Фратария.
 Разбивачът на мозъци!
Разбивачът на мозъци!

Emotional damage

ТОПСПОРТ научи, че към този миг от Левски не гледат кой знае какъв брой съществено на тази кандидатура, само че сигурно задграничният треньор попадал в листата със експерти, чиято работа ще бъде следена под лупа. Подобно се развиха нещата и със Станислав Генчев, за който към този момент е решено, че има нужния стаж, с цел да бъде възможният нов старши-треньор на Левски. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР