Родният шобизнес потъна в скръб на днешния ден. Земния си

...
Родният шобизнес потъна в скръб на днешния ден. Земния си
Коментари Харесай

Погребват във Велинград собственика на БИАД

Родният шобизнес потъна в тъга на днешния ден. Земния си път завърши предприемача Димитър Иванов, който през последните няколко месеца стопанисваше паметния клуб БИАД, заяви Блиц.

Уважаваният предприемач се спомина точно на рождения си ден през вчерашния ден (3 февруари - б.а.). Имал е известни проблеми с черния дроб, само че не приказвал изключително за проблемите си пред другари. Преди две седмици се почувствал зле и разпитвал обкръжението си за експерт по коремна хирургия. Дори тогава пред тях се опитал да неглижира обстановката и вметнал единствено, че има неспокойствие и нищо повече.

Уви, за огромно страдание обстановката се оказала повече от съществено и с съдбовен край. Погребението ще бъде в сряда в родния му град Велинград. Очакват се редица предприемачи и хора от шоубизнеса да отидат и да си вземат последно довиждане с него.

Негови доближени го разказват като същински безгрижник, самоотвержен човек, който и на мравката прави път. " Господ прибира единствено положителните при себе си и с Митко го потвърди ", изплака другар на покойника.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР