Родният секссимвол напоследък се радва на добър стандарт на живот,

...
Родният секссимвол напоследък се радва на добър стандарт на живот,
Коментари Харесай

Луксът ще ви смае! Няма да повярвате как изглежда домът на И...

Родният секссимвол в последно време се радва на добър стандарт на живот, който накара почитателите му да ахнат

От няколко месеца артистът от българския сериал " Съни Бийч " е много деен в обществените мрежи, което дава опция на всички негови почитатели да се приближат още повече до него.

В последно време стилът на Аръков много се е трансформирал - измежду аутфитите му можем да забележим много маркови дрешки и аксесоари, които не всеки българин може да си разреши. Определено в него се е зародило нещо кифленско.

Бяхме сигурни, че и домът му е извънредно моден и съвременен. В персоналния си Инстаграм профил Иво Аръков показа видео, в което демонстрира част от него - класата си проличава от всеки един подробност - от стълбите до кухнята. Парите в действителност вършат чудеса.

Но пък кариерата му напоследък потегли нагоре. Със сигурност е взел прекрасен хонорар от хитовия сериал " Съни бийч ", снима се и в непознати продукции, има непрекъсната работа в тв предаване, а в последно време е доста издирван за разнообразни реклами. Поне умее да влага парите си в уют, а не ги пилее напразно, както вършат огромна част от шоу звездите, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР