Родните звезди могат да се състезават в класация – Кой

...
Родните звезди могат да се състезават в класация – Кой
Коментари Харесай

Кралици на скалпела – Райна с 12 операции на носа, Гани с 4, Преслава шокира с промяната...

Родните звезди могат да се състезават в ранглиста – „ Кой е по-по-най-силикон “, и сигурно мъчно ще бъде излъчен победител, тъй като в редиците на поклонниците на пластичните корекции се вливат нови и нови лица, писа Телеграф.

 

Любимата на Башар Рахал - актрисата Райна Караянева, намерено признава за корекциите си и се оказа преди всичко по интервенция на носа -  цели 12. Още на 17 години прави първата си намеса. Признава, че имало моменти на съществени провали, само че в този момент всичко е наред. Райна предизвестява, че колкото повече се изчаква с корекциите, толкоз по-добре. Освен това е безапелационна, че след интервенциите доста хора губят чара си.

Явно сходни терзания няма Джулиана Гани. Само преди броени дни тя се подложи на четвърта ринопластика. Джулката може да се похвали с куп корекции -  на бюста, скулите,  дори бедрата.

 Ако Джулката е с едно дупе обратно то Николета Лозанова води .  Тя разкри, че е предпочела да заложа на подкожна лой вместо импланти за дупето си. Лозанова рядко разяснява корекциите си, само че такива има в устните и на гърдите, несъмнено. Галена пък има най-малко седем операции- носа,  устните, гърдите, на ушите и на дупето.

Скандалната дизайнерка Мегз също се е  подлагала на куп корекции - оперирала е гърдите си, коригирала е устните и зъбите си. Една дама обаче носи купата Кралицата на пластичните интервенции и това е Светлана Гущерова. Почти не съществува част от цялото тяло, която да не е претърпяла корекции. От устните и гърдите до носа.

Преслава е, измежду няколкото дами в българския шоубизнес, които понижават гръдната си обиколка, вместо да я усилват. Певицата надали е очаквала какви реакции ще провокира с решението да се подложи на ринопластика. Това освен промени изцяло физиономията и, само че я трансформира в тематика номер едно месеци наред.

Камелия е привикнала да предизвика и одобри по-спокойно мненията за новия си нос. Камелия е измежду първите, които приказва намерено за силиконовия си бюст. Малко след нея и към този момент  бившето семейство Алекс и Дани Петканови се появиха с нови носове.

Всички изброени дами могат да застанат непретенциозно настрана, когато приказваме за привързаност към пластичната хирургия. Така нареченото Българското Барби Андреа Иванова разгласи единствено преди дни, че възнамерявате да си направи три интервенции единствено за ден. Колежката й  Кристин Каменова пък разбуни духовете като съобщи, че е теглила заем, с цел да се снабди със силиконови гърди и да отиде на отмора в мечтания Дубай.

Ако Андреа и Кристина послушат една друга дама - Никита Джонсън незабавно биха спрели офанзивата с корекциите. Милена както е същинското й име е претърпяла драма със своята привързаност към корекциите. Самата призна, че манията й по хиалурона е причина през днешния ден лицето й да е такова положение. Още повече, че тя се доверила на хирург, който вместо да усъвършенства е влошил положението й.  Вече й е неразрешено да се подлага на каквито и да било спомагателни интервенции. Подобна възбрана би трябвало да бъде издадено и за Радинела Чушева, която показва големи хиалуронова устни, а след състезанието Мис България побърза да вгради и силикон в гърдите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР