Родните популярни личности избягват да се пускат съвсем натурални в

...
Родните популярни личности избягват да се пускат съвсем натурални в
Коментари Харесай

Анелия без капчица грим

Родните известни персони заобикалят да се пускат напълно натурални в обществените мрежи, изключително пък поп фолк дивите, за които е изключително значимо да наподобяват съвършени най-малко на фрагментите си.

Анелия също е от тези, за които визията е от първостепенно значение. Поп фолк изпълнителката, която сега взе участие в "Като две капки вода ", е много суетна и мъчно може да я видите напълно без грим. И въпреки всичко - ето, че открихме и подобен миг.

Кадрите стават факт в обществените мрежи с помощта на профила на известния Тик-Токър Матего, който и различен път е показвал другарските си връзки със звездата на "Пайнер ".

Младежът е снимал любимката си по време на подготовката й за идващия облик в "Като две капки вода ". И я демонстрира в целия й искра, единствено че почитателите й, наподобява, не са очаквали да видят чак такава разлика.

"Следващият ми облик е мъжки и тук към този момент ще е яката работа. Тактиката да бъда мъж е... да ме маскират, преобразят. Друга тактичност няма, това е! Ще е огромна изненада ", декларира във видеото Анелия.

 undefined

"Леле, благата, какъв брой е остаряла ", гласи един от мненията. А в различен въпреки всичко се напомня, че Анелия е на 40 години и за годините си наподобява повече от добре. Според някои пък, в случай че певицата върне русия цвят на косата си, ще се подмлади. "Много е трудно да я слушаш по изявленията! Голяма тъга! Никакъв изказ и извънредно безпаричен речник! ", пък се споделя в идващ коментар.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР