Роднини на мобилизирани руснаци публикуваха апел, в който се противопоставят

...
Роднини на мобилизирани руснаци публикуваха апел, в който се противопоставят
Коментари Харесай

Роднините на мобилизираните отправиха апел към руския народ

Роднини на мобилизирани руснаци разгласиха зов, в който се опълчват на безсрочната готовност и молят съветския народ за помощ за връщането на мъжете вкъщи, оповестява Руската работа на Би Би Си.

Апелът и петицията са оповестени в телеграм-канала " Път към дома ", сплотяващ околните на мобилизираните.

" Помним по какъв начин президентът даде обещание, че резервистите няма да бъдат призовавани, че дилемите по време на Специалната военна интервенция (така в Русия назовават публично войната в Украйна-бел.ред.). И по-късно ", се споделя в апела. " Обещанията се оказаха празни. Много от тях в никакъв случай няма да се върнат. Мобилизацията се оказа ужасна неточност. Бяхме осъдени за нашето законосъобразно държание . (тук се има поради, че над един милион руснаци избягаха в чужбина поради мобилиззацията-бел.ред.) По-голямата част от нашите мъже нашите мъже заплащат за паравана на стабилността с кръв , а ние плащаме със здраве и сълзи. "

" Колко неуместно е всичко, което се случва в този момент. Президентът разгласи 2024 година за година на фамилията. Иронично, като се има поради, че съпругите вият от тъга без мъжете си, децата порастват без татковци, а доста към този момент са сираци. А сатанистът-канибал, направил рецидив след първото си отнемане от независимост ,, откакто е изкупил серийните убийства. Нашият президент към момента има възприятие за комизъм! Нашите към този момент 15-ти месец изкупуват КАКВО? Те към този момент са дали толкоз доста на Родината, че тя в никакъв случай няма да може да им се отплати.

Очевидно Родината ни се " освобождава " за каймака на обществото: фанатици, пияници, мигранти, неимоверно богати служители и техните деца (защо не са в окопите, апропо?) Отрицателна селекция в деяние. Ние предлагаме съветския свят, само че какво се оказа? Изглежда сме сбъркали някъде. Въпрос: има ли към момента късмет да се надскочим? " - питат се околните и афишират началото на събиране на подписи в поддръжка на настояванията им.
 Путин е решил да се кандидатира за президент през 2024 година Обновена
Путин е решил да се кандидатира за президент през 2024 година

Лидерът на Кремъл счита, че би трябвало да преведе Русия през най-опасния ѝ интервал от десетилетия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР